Αναζήτηση συνοδών για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2019

3:50 μ.μ. - Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019
03:03 μ.μ. - Τετ, 06/50/2019
Image: Αναζήτηση συνοδών για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2019

Από το Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης και τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης»

Το Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης» ζητούν άτομα (με ή χωρίς εμπειρία και εξειδίκευση) ως συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα Α.μεΑ. 2019, που υλοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.). 
Οι συνοδοί κατασκηνώσεων Α.μεΑ. θα πρέπει να είναι άτομα άνω των 18 ετών, να είναι σε θέση να συνοδεύσουν άτομα που περιθάλπονται στο Παράρτημα ή είναι Μέλη του Συλλόγου και να μπορούν να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση, ως συνοδοί, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατασκηνωτική περίοδος διαρκεί 10 ημέρες (εννέα διανυκτερεύσεις) και  η πληρωμή τους γίνεται με εργόσημο (τριακόσια ευρώ [300,00€] μικτά, με κατάθεση αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας). 
Οι συνοδοί μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε παραπάνω από μία κατασκηνωτικές περιόδους, οι οποίες διαρκούν από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο και σε διαφορετικούς φορείς, εφόσον το επιθυμούν.
Οι συνοδοί έχουν την ευθύνη της επίβλεψης και της φροντίδας των ατόμων με αναπηρία σε 24ωρη βάση, καθώς και την ευθύνη της συνοδείας τους σε δραστηριότητες ψυχαγωγίας, απασχόλησης και κοινωνικοποίησης, που διοργανώνονται καθημερινά από την κατασκήνωση. Οι συνοδοί, επίσης, φροντίζουν για την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή των κατασκηνωτών και συνεργάζονται με το υπόλοιπο προσωπικό.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή των αιτήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε:
Στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου, στο τηλέφωνο 2841341330, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Στο γραφείο του Συλλόγου Α.μεΑ., Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας «Γεώργιος Σουργιαδάκης», στο τηλέφωνο 2842080139, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 13.00 – 16.00.
 
 
Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου
 
Βασίλειος Απέργης
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.μεΑ.,
Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας
«Γεώργιος Σουργιαδάκης»
 
Κων/νος Ζαμπετάκη