Ανδρεαδάκης ακυρώνει Χρυσοχοΐδη!

11:01 π.μ. - Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Τετ, 04/01/2023
Image: Ανδρεαδάκης ακυρώνει Χρυσοχοΐδη!

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας

Η πρόσφατη απόφαση του ΔΣ των διασυνδεμένων νοσοκομείων του Λασιθίου να μην προκηρύξουν θέσεις διευθυντών σύμφωνα με τις προτάσεις των νοσοκομείων Σητείας και Ιεράπετρας, ακυρώνει και την βούληση του Υπουργού Υγείας κ. Χρυσοχοϊδη, για προκήρυξη θέσεων διευθυντών ώστε να λειτουργήσει σαν κίνητρο προσέλκυσης ιατρών.

Καταγγέλλουμε όλους όσοι εν μέσω κρίσης και αποδιοργάνωσης των νοσοκομείων αρνούνται να σεβαστούν την βούληση του κ. Υπουργού και αποφασίζουν ενάντια σε αυτή.

Απευθύνουμε έκκληση προς τη διοίκηση της ΥΠΕ και ιδιαίτερα τον διοικητή κ. Παπαβασιλείου, να παρέμβει και να στηρίξει το νοσοκομείο της Ιεράπετρας πριν οδηγηθούμε σε πραγματικό λουκέτο.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πλήρη στελέχωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Ιεράπετρας και της νοτιοανατολικής Κρήτης γενικότερα. Δεν θα ανεχθούμε άλλες ενέργειες σε βάρος του νοσοκομείου μας. Καλούμε τους τοπικούς φορείς να εκφράσουν την αντίθεση τους προς τον κοινό διοικητή, τον διοικητή της ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας, ώστε η υπονόμευση της προσπάθειας στελέχωσης του νοσοκομείου μας να μην περάσει. Ζητούμε το ΔΣ των νοσοκομείων να επανεξετάσει την στάση του, διαφορετικά θα μας βρει όλους απέναντι του.

Για το Δ.Σ.