Άνετο διπλό στην Αλικαρνασσό για την Ιεράπετρα

10:00 π.μ. - Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016
10:05 π.μ. - Πέμ, 12/00/2016
Image: Άνετο διπλό στην Αλικαρνασσό για την Ιεράπετρα

Δηλώσεις Γαϊτανάκη

Η Ιεράπετρα , πραγματοποίησε πραγματικά μια καθηλωτική εμφάνιση στο κλειστό του Αλικαρνασσού,  επικρατώντας επί της ευχάριστης έκπληξης της φετινής χρονιάς, Ηροδότου με 45-63, στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
 
Η ομάδα του Λασιθίου  ήταν καλά διαβασμένη, κυριαρχώντας από την πρώτη στιγμή του ματς, μέχρι την τελική κόρνα της λήξης, παρουσιάζοντας σε όλη την διάρκεια του ματς αξιοπιστία στην άμυνα και εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση.
 
Από την αρχή του παιχνιδιού, η Ιεράπετρα μπήκε στην θέση του οδηγού, και την διατήρησε μέχρι το τέλος, παρά την αντίδραση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο, που δεν είχαν τις εμπειρίες να διαχειριστούν την εις βάρος τους κατάσταση.
 
Ο Λ.Στρατάκης συνεργάστηκε εκπληκτικά με τους Βασιλειάδη-Πλακογιαννάκη στην επίθεση, ενώ οι  Κολοβός, Δημογεροντακης και Μάλλιαρης συμπλήρωναν εξαιρετικά.
 
Έλαμψε ο Γεραπετρίτης Παπαδάκης ο Δαγαλάκης και ο Σταθακης για την ομάδα του Μ.Σηφομιχελάκη, τη στιγμή που κατάφεραν να σκοράρουν και οι έφηβοι.
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 45-63
Δεκάλεπτα: 9-18, 18-36(ημίχ.), 30-51, 45-63
Διαιτητές: Μαλαμάς, Πίπλιος.
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ.Σηφομιχελάκης): Σταθάκης 12(2), Παπαδάκης 14(2), Σμαραγδάκης, Σκαραντωνάκης 1, Δαγαλάκης 11 (1), Αλετράς Γ. 4, Σκουλούδης, Υπτσόγλου, Καθαράκης 3(1), Μπερτίδης.
ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Μ.ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ) : Πετσαγγουράκης, Κοροβέσης, Πλακογιαννάκης 14(2), Βασιλειάδης 16(1), Στρατάκης 16, Κολοβός 5(1), Χατζηιωαννίδης 2, Κοντογιαννάκης, Αρώνης, Μάλλιαρης 3 Δημογεροντάκης 5(1), Μπαντήλας 2.
 
Μ.ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ:"Η νίκη αφιερωμένη στον Παναγιώτη Ακουμιανακη".
"Τη σημερινή νίκη θα ήθελα να την αφιερώσω προσωπικά στον πρώην Πρόεδρο-αλλά παντοτινό στέλεχος της ομάδας Παναγιώτη Ακουμιανακη, τον οποίο τον στεναχώρησα σε μία ατυχή στιγμή έστω και αν αυτή οφείλεται σε παρεξήγηση.
Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση στην άμυνα, με κορυφαίους τους Παντελή Δημογεροντάκη και Δημήτρη Μάλλιαρη οι οποίοι μάτωσαν μέσα στο παρκέ δίνοντας τρομερή ενέργεια στην ομάδα."