Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο resort της Hilton στην Ιεράπετρα

10:40 π.μ. - Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024
10:06 π.μ. - Δευ, 03/40/2024
Image: Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο resort της Hilton στην Ιεράπετρα

Ανοίγει το καλοκαίρι το νέο resort της Hilton στην Ιεράπετρα, Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, ένα από τα πολλά νέα ξενοδοχεία της Hilton που θα ανοίξουν στη Μεσόγειο

Υπενθυμίζεται ότι δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Ίμπιζα και της Μάλτας, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

hxonews

Η Hilton διευρύνει με ταχείς ρυθμούς το χαρτοφυλάκιο των resorts της στην Ευρώπη με 10 ξενοδοχεία (συνολικά πάνω από 1.500 δωμάτια) να ανοίγουν για τη φετινή θερινή σεζόν μέσω τριών brands της: Curio Collection by Hilton, Tapestry Collection by Hilton και DoubleTree by Hilton.

hxonews

Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε τέσσερα νέα ξενοδοχεία: το Hilton Alvor, που θα ανοίξει το 2026 και τα Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton, The Club Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton και Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, τα οποία θα ανοίξουν το καλοκαίρι σε Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία και Μάλτα.

hxonews

Μόνο τον περασμένο χρόνο, η Hilton υπέγραψε συμφωνίες για περισσότερα από 20 resorts σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, μέσω έξι από τα brands της, ως μέρος της στρατηγικής της για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της σε θερινά καταλύματα, το οποίο έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και αριθμεί πλέον πάνω από 300 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton

Tο Numo Ierapetra Beach Resort Crete στην Ιεράπετρα, αποτελεί ένα exclusive παραθαλάσσιο resort σχεδιασμένο για ενήλικες. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συμφωνίας franchise με την NUMO Hospitality, που είναι η δεύτερη της Hilton με την εταιρία μετά το άνοιγμα του Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton το 2021.

hxonews

Διαθέτει 132 δωμάτια και σουίτες, δύο πισίνες, γυμναστήριο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γήπεδο τένις και ένα μπουτίκ σπα που το καθιστά ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ευεξίας.

«Οι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερο resorts που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς διεθνώς, ενώ παράλληλα αυξάνεται το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για την ανάπτυξη θερινών ξενοδοχείων υπό τα εμπορικά σήματα της Hilton», δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President στον τομέα Ανάπτυξης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική της Hilton.

hxonews

«Μόνο τον περασμένο χρόνο, πάνω από το 20% των νέων μας projects στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αφορούσε resorts, ενώ προβλέπουμε ότι η ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστεί, ιδιαίτερα σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου. Με τα δέκα θέρετρα που πρόκειται να ανοίξουν ενόψει της φετινής θερινής σεζόν, συστήνουμε εξαιρετικές ιδιοκτησίες σε δημοφιλείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ίμπιζα, της Αλγκάρβε και της Κρήτης, διευρύνοντας το portfolio σε ολόκληρη την περιοχή και υπό διαφορετικές εμπορικές επωνυμίες».

Φωτογραφίες: Hilton

Πηγή: bizness.gr