Ανταποδοτική ανακύκλωση στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης

1:57 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020
01:05 μ.μ. - Παρ, 08/57/2020
Image: Ανταποδοτική ανακύκλωση στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης

Αρχικά τοποθετήθηκαν 32 ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών

Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» επεκτάθηκε από χθές (07-05-2020) σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με την τοποθέτηση ειδικών κάδων για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του πολιτικού προσωπικού, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών».

hxonews

Αρχικά, σύμφωνα με το cretalive.gr, έχουν τοποθετηθεί τριάντα δύο (32) ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών, σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο και στο Λασίθι.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Με την υλοποίηση του προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τη συλλογή των προαναφερόμενων ανακυκλώσιμων συσκευασιών, ενισχύεται η οικολογική συνείδηση και επιπλέον, μέσω των εσόδων (ανταποδοτικό όφελος), ενισχύονται τα ορφανά τέκνα του προσωπικού μας". 

hxonews