Απαγωγή του γιου γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (Φωτο)

8:22 π.μ. - Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
08:03 π.μ. - Παρ, 31/22/2017
Image: Απαγωγή του γιου γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (Φωτο)

Σε συναγερμό βρίσκονται οι διωχτικές αρχές οι οποίες τις τελευταίες ώρες εξετάζουν το ενδεχόμενο απαγωγής του γιου πολύ γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Λεμπιδάκη, ιδρυτή της Παγκρήτιας Τράπεζας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές επιβατικό αυτοκίνητο του εντοπίστηκε στην περιοχή των Καλεσσών από  διερχόμενους οδηγούς.
Το γεγονός ότι ήταν τρακαρισμένο και οι πόρτες του οχήματος ανοιχτές έχουν θέσει σε συναγερμό την τοπική ΕΛ.ΑΣ καθώς ο επιχειρηματίας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 4το απόγευμα διερχόμενοι οδηγοί είδαν το όχημα του επιχειρηματία σχεδόν στη μέση του δρόμου με τα παράθυρα του οχήματος ανοιχτά και τρακαρισμένο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δεύτερο όχημα στο σημείο.


 
Σταμάτησαν για να δουν μήπως υπάρχει κάποιος τραυματίας και στη συνέχεια ενημέρωσαν το κέντρο Επιχειρήσεων της άμεσης δράσης (100).
Μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην περιοχή.
Οι Αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν καμμένα κοντά στην περιοχή να σχετίζονται με την υπόθεση καθώς ταιριάζουν και οι ώρες.


 
Συγκεκριμένα το σενάριο που επικρατεί είναι τα δύο οχήματα που βρέθηκαν κατεστραμμένα,  να έκλεισαν τον δρόμο στον επιχειρηματία. Το ένα από αυτά να  προπορευόταν και το δεύτερο που ακολουθούσε να έπεσε πάνω του προκειμένου το θύμα να αναγκαστεί να σταμάτησει και να κατέβει για να δει τις υλικές ζημιές που είχαν προκληθεί στο όχημα του.


 
Οι δράστες  στη συνέχεια  διέφυγαν με 3ο όχημα που τους περίμενε αφού πρώτα έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. (Δείτε εδώ).
Οι έρευνες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πηγή φωτογραφιών: Image Services
Πηγή: candianews.gr