Απάντηση από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α προς τον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συν/σμο Χειροτεχνών Ιεράπετρας «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΣΗ»

4:22 μ.μ. - Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015
04:07 μ.μ. - Δευ, 27/22/2015
Image: Απάντηση από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α προς τον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συν/σμο Χειροτεχνών Ιεράπετρας «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΣΗ»

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, από την πρώτη στιγμή που ως σύλλογος εκφράσατε την επιθυμία να συμμετέχετε με τις δράσεις σας στο πρόγραμμα των φετινών Κυρβείων δεχτήκαμε το αίτημά σας και προσπαθήσαμε να βρούμε κάθε πρόσφορο τρόπο υλοποίησής του.

Οι όποιες αλλαγές προέκυψαν στον αρχικό σχεδιασμό σας είναι αποτέλεσμα της σύννομης λειτουργίας της υπηρεσίας μας και μόνο και όχι του φρενήρους ανταγωνιστού και της έλλειψης πολιτιστικού οράματος που επικαλείστε. 
 
Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και ο Δήμος Ιεράπετρας στο σύνολό του υπηρετούν τα κοινά και στοχεύουν κατά κύριο λόγο στην τοπική πρόοδο και ανάπτυξη σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση το έργο των  τοπικών φορέων, των συλλόγων  και των πολιτών αυτού του τόπου. 
 
Κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να αμύνεσθε απέναντί τους, καθώς δεν αποτελούν ούτε κίνδυνο για το έργο σας αλλά ούτε και  εχθρό για το  σύλλογό σας. 
 
Για άλλη μια φορά σας διευκρινίζουμε ότι η διάκριση των χώρων της έκθεσης σε επιτρεπόμενους και μη έγινε στο πλαίσιο της νομιμότητας και μόνο , αφού η υπηρεσία δεν δύναται να εκδίδει άδειες παραχώρησης χρήσης για χώρο που δεν της ανήκει. 
 
Σας διαβεβαιώνουμε ότι ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε πρόθυμοι να υποστηρίξουμε το σύλλογο σας και το έργο του, όπως ακριβώς κάνουμε με κάθε σύλλογο που δραστηριοποιείται στον δήμο μας, στο ίδιο πλαίσιο όμως οφείλετε και εσείς να είστε συνεργάσιμοι και δεκτικοί προκειμένου υλοποιείτε το έργο σας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας
 
 
Με εκτίμηση 
 
Η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α 
 
 
Χρύσα Χατζημαρκάκη