Απήγαγε και εξωθούσε στην πορνεία 14χρονη

6:00 μ.μ. - Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016
06:01 μ.μ. - Σάβ, 09/00/2016
Image: Απήγαγε και εξωθούσε στην πορνεία 14χρονη

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μόλις στα 14α της χρόνια μια έφηβη, η οποία απήχθη και εξωθήθηκε στην πορνεία από έναν 55χρονο στη Λάρισα

Την τραγική ιστορία ξεδίπλωσαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, που συνέλαβαν χτες τον 55χρονο με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της παράνομης κράτησης και του βιασμού σε βάρος ανήλικου. 
Ο εφιάλτης της 14χρονης ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου. Ο 55χρονος την φυλάκισε μέσα σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την πουλούσε στην πελατεία του έναντι χρηματικής αμοιβής.
Το μεσημέρι συνελήφθη και ένας 56χρονος Έλληνας, που φέρεται να ήταν συνεργός του προαγωγού. Ο άντρας αυτός βρίσκεται κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου. 
Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για  βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας