Από την οδό Νικηφόρου Φωκά ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Ιεράπετρας

8:19 π.μ. - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022
08:07 π.μ. - Παρ, 01/19/2022
Image: Από την οδό Νικηφόρου Φωκά ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους της Ιεράπετρας

Απαραίτητη η κατανόηση και η βοήθεια των δημοτών

Την οδό Νικηφόρου Φωκά από την οποία ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Ιεράπετρας επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Ασπραδάκη και Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, τον Προϊστάμενο Δ/νσης της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την έναρξη του έργου.

Το έργο, περιλαμβάνει αντικαταστάσεις προβληματικών ασφαλτικών οδοστρωμάτων και σε άλλες οδούς στην πόλη της Ιεράπετρας, όπως είναι οι οδοί Δημοκρατίας, Παγωμένου, Κόρακα, Λασθένους, Κύπρου, κ.α.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Μια σειρά από ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις οδών με παράλληλη διαγράμμιση και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, ξεκινούν στην πόλη της Ιεράπετρας οι οποίες θα λύσουν τα προβλήματα προσπελασιμότητας που υπάρχουν, ενώ σε συνδυασμό με τις αναπλάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Για την ομαλή εξέλιξη του έργου και την όσο το δυνατόν ελάχιστη όχληση για τους διερχόμενους οδηγούς και τους περιοίκους η Δημοτική Αστυνομία θα αναλάβει να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες, ενώ συγχρόνως η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου.

Επιδίωξή μας μας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδώσουμε στους πολίτες δρόμους ασφαλείς και απόλυτα λειτουργικούς και γι΄ αυτό τον λόγο ζητάμε την κατανόηση και τη βοήθειά τους».