Από την Ιεράπετρα ετοιμος για το…Νew Heroes 2 o Παντελης Σαμπροβαλακης

7:41 π.μ. - Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016
07:11 π.μ. - Πέμ, 24/41/2016
Image: Από την Ιεράπετρα ετοιμος για το…Νew Heroes 2 o Παντελης Σαμπροβαλακης

Έτοιμος και με πολλές προσδοκίες ανεβαίνει στην Αθήνα για να μετάσχει στο Νew Heroes 2 o Παντελής Σαμπροβαλάκης!

Ο Παντελής Σαμπροβαλάκης είναι σήμερα 15,5 χρονών και ασχολείται με το Muay Thai περίπου 2 χρόνια δίπλα στο Θάνο Κάραλη στη σχολή Team Thanos (γυμναστήριο Αθλόραμα) στην Ιεράπετρα.
 
Από τα πρώτα του βήματα και παρά το μικρο της ηλικίας του έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και διάθεση για να πετύχει! Τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα κάνει στην Κρήτη παίζοντας αγώνες σε Ηράκλειο και Χανιά!
 
Έτσι μέσα από τα ατελείωτα σπάρινγκ, με την καθοδήγηση του δασκάλου του έχει καταφέρει ένα ρεκόρ 9-1 με κορυφαίο σημείο τον περασμένο Αύγουστο που κατάφερε να φέρει πίσω στην Κρήτη το χάλκινο μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στα 63,5 κιλά!
 
Επόμενος σταθμός είναι στις 27 Νοέμβρη η διοργάνωση Νew Heroes 2 και αντίπαλος του ο Μάξ Εξηντάρης.
 
«Η προετοιμασία είναι πολύ δύσκολη και πολύ απαιτητική! Κάθε μέρα προπονήσεις και ενδυνάμωση για να μπορέσει ο Παντελής να αγωνιστεί 100% έτοιμος! Ο Παντελής φυσικά έχει και τις υποχρεώσεις του στο σχολείο άλλα ο «μικρός» έχει μάθει και τα «φέρνει βόλτα» δείχνοντας σε όλους ότι με σωστή καθοδήγηση από δάσκαλο και οικογένεια τελικά χωράνε πάνω από δυο καρπουζιά σε μια μασχάλη…»
 
Μεθεπόμενος σταθμός του είναι η διοργάνωση «no fight, no victory 2» με αντίπαλο τον Αβραάμ Πριναράκη!

greekfighter.gr