Αποφασισμένοι για μπλόκα οι αγρότες: Επεισόδια με την αστυνομία που τους εμποδίζει

12:37 π.μ. - Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017
12:01 π.μ. - Τρί, 31/37/2017
Image: Αποφασισμένοι για μπλόκα οι αγρότες: Επεισόδια με την αστυνομία που τους εμποδίζει

Σήμερα αποφασίζουν για τα Τέμπη - Επεισοδιακά στήθηκε το μπλόκο στο τελωνείο των Ευζώνων

Ισχυρή αστυνομική δύναμη τους κρατά μακριά από τον Προμαχώνα, όπου έφτασαν τελικά πεζοί - Ποιοι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και ποιοι κλείνουν συμβολικά
 
Αποφασισμένοι να αυξήσουν τις πιέσεις προς την κυβέρνηση δηλώνουν οι αγρότες και στο πλαίσιο αυτό προχωρούν στην ενίσχυση των μπλόκων, βγάζοντας τα τρακτέρ τους σε πολλές περιοχές και κομβικά σημεία της χώρας.
 
Από χθες νωρίς το απόγευμα αγρότες απέκλεισαν τελικά το τελωνείο των Ευζώνων, καθώς κατόρθωσαν επεισοδιακά να προσπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό. Κατά την διάρκεια της έντασης, δύο αγρότες τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε αστυνομικά οχήματα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων. Το μπλόκο έχει ενισχυθεί σημαντικά από αγρότες, από τις περιοχές των Γιαννιτσών, Κιλκίς και Χαλκηδόνας, ενώ στο σημείο αναμένονται και άλλοι από Αίγιο, Νησέλι Αλεξάνδρειας και Χαλάστρα.
 
Η ένταση, σημειώθηκε στις 16:30, όταν πίσω από τρακτέρ βγήκαν, περίπου 100 αγρότες, με ξύλα στα χέρια και επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών, που εκείνη την ώρα άλλαζαν βάρδια.




Πηγή: protothema.gr