Απόλυτη εξαθλίωση: Τρία παιδιά ζούσαν σε τρώγλη με κατσαρίδες και ποντίκια

9:05 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022
09:04 μ.μ. - Πέμ, 07/05/2022
Image: Απόλυτη εξαθλίωση: Τρία παιδιά ζούσαν σε τρώγλη με κατσαρίδες και ποντίκια

Τα τρία παιδάκια (δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων

Τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού. «Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

Οι σχετικές καταγγελίες είχαν γίνει στις 20 και 21 Φεβρουαρίου. Εισαγγελέας επελήφθη και με εντολή του σήμερα τα παιδιά απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών του κατήγγειλε χθες και ο 50χρονος πατέρας τους, που βρίσκεται σε διάσταση με τη μητέρα τους, με την οποία ζούσαν τα τρία ανήλικα και κατά άλλες πηγές, τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής όπου ζητιάνευαν όλοι μαζί.

Η 30χρονη και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Τα τρία παιδάκια (δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο, ενώ οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή :efsyn.gr