Ας γνωρίσουμε το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου – Ενημερωτική συνάντηση σήμερα Πέμπτη στις 6.00 στο Καβούσι

1:09 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022
01:04 μ.μ. - Πέμ, 07/09/2022
Image: Ας γνωρίσουμε το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου – Ενημερωτική συνάντηση σήμερα  Πέμπτη στις 6.00 στο Καβούσι

Η Διευθύντρια Μαριάννα Χαΐτα στον Ηχώ 99,8

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου προσκαλεί σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 6μ.μ. τους γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α΄ και στη Β΄ Τάξη στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου στο Καβούσι . Η Διευθύντρια κα Μαριάννα Χαΐτα μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι στόχος τους είναι να παρουσιάσουν σε γονείς και υποψήφιους μαθητές το πρόγραμμα του σχολείου στα μαθήματα Γενικής και Μουσικής Παιδείας, καθώς και δραστηριότητες του σχολείου. Παράλληλα θα γίνει μία παρουσίαση μουσικών οργάνων (υποχρεωτικών και επιλογής) από καθηγητές του σχολείου. Εκτός από τη σημερινή εκδήλωση η προσπάθεια ενημέρωσης της σχολικής κοινότητας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου , τις προοπτικές και τους δρόμους που ανοίγονται θα συνεχιστούν, σημείωσε η κα Διευθύντρια.

Πρόσθεσε ότι τα μέχρι τώρα μηνύματα για νέες εγγραφές είναι ενθαρρυντικά και εκτίμησε ότι θα είναι σε θέση από τον Σεπτέμβρη να λειτουργήσουν στο Σχολείο 2 τμήματα στην Α΄τάξη. Μετά μάλιστα και τις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου και προέδρου της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης κ. Κώστα Αστροπεκάκη ότι θα διασφαλιστούν οι απαιτούμενες αίθουσες.

Κλείνοντας η κα Χα ΐτα ανέφερε ότι από 2-31 Μαΐου θα γίνονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος ενώ οι εξετάσεις θα διεξαχθούν περίπου στα μέσα του Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σε ώρες σχολείου στο 2842094886.