Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Προϊστάκης κατά της δημοσιογράφου του Ρ/Σ ΗΧΩ 99,8

1:58 μ.μ. - Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
01:02 μ.μ. - Τετ, 15/58/2017
Image: Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Προϊστάκης κατά της δημοσιογράφου του Ρ/Σ ΗΧΩ 99,8

Ποιο σχόλιο της δημοσιογράφου τον ενόχλησε

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Πορϊστάκης σε σχόλιο της δημοσιογράφου κας Μαρίας Τσαγκαράκη στην πρωινή εκπομπή του ΗΧΩ Καλημέρα  Λασίθι η οποία ασχολήθηκε με τα προβλήματα σε χωριά του δήμου. Το σχόλιο ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση φαίνεται να ενόχλησε τον κ. Προϊστάκη ο οποίος επικοινώνησε με τον σταθμό και έκανε παρέμβαση στην εκπομπή. 
Ωστόσο όμως  υπάρχουν άνθρωποι, παπαγαλάκια τα χαρακτήρισε ο κ. Προϊστάκης, οι οποίοι υποστηρίζουν την άποψη ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση και μάλιστα  δίνεται βαρύτητα στο ότι η μείζονα μειοψηφία δεν φαίνεται πουθενά. 
Πιθανώς βέβαια η παράταξη να καταθέτει προτάσεις ή να εκφράζει αντιρρήσεις στις συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου , όμως το ερώτημα που τίθεται είναι εάν αυτό αρκεί καθώς λιγοστοί είναι οι πολίτες που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Πώς λοιπόν θα ακουστεί η φωνή της αντιπολίτευσης. Με συζητήσεις εκ των έσω και ενδοπαραταξιακές. Χρειάζεται άραγε να υπάρχει μια εξωστρέφεια; Όταν ο Δήμος εκδίδει ένα δελτίο τύπου και η αντιπολίτευση διαφωνεί ποιος το γνωρίζει; Το να ασχοληθεί κάποιος εκλεγμένος με το να απαντήσει δεν είναι για κατανάλωση , είναι για την σωστή προβολή των θέσεών του. Ένα έγκυρο ραδιοφωνικό μέσο συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση την σωστή ενημέρωση του πολίτη μεταφέροντας την αντίθετη άποψη. Δεν μπορεί όμως να βρίσκεται πίσω από κάθε εκλεγμένο. Ο εκλεγμένος οφείλει να ενημερώσει αυτούς που τον τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και  όλους τους πολίτες του δήμου. 
Το ότι οι φωνές αυτές φτάνουν και στα αυτιά ενός επικεφαλής ακόμη και εάν τις χαρακτηρίζει φωνές από παπαγαλάκια , θα πρέπει να τον προβληματίσουν και όχι να τα βάζει με την άποψη μιας  δημοσιογράφου. Μήπως εθελοτυφλεί και χάνει την ουσία ;
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Προϊστάκη