Αυγουστινάκης: 4 Οκτωβρίου οι πληρωμές του Σκανδιναβικού Thomas Cook στους ξενοδόχους της Κρήτης

1:14 μ.μ. - Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019
01:09 μ.μ. - Τρί, 24/14/2019
Image: Αυγουστινάκης: 4 Οκτωβρίου οι πληρωμές του Σκανδιναβικού Thomas Cook στους ξενοδόχους της Κρήτης

Κανονικά όλες οι πτήσεις

Με τον πλέον απόλυτο τρόπο, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχε μεταδώσει το eparxies.gr, αναφορικά με τις θετικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας, γύρω από το “Σκανδιναβικό” κομμάτι του υπό πτώχευση τουριστικού κολοσσού της Thomas Cook.
Μετά από ολοήμερες διαπραγματεύσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και μετά την ανακοίνωση της πτώχευσης, τα Χανιά διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της θετικής εξέλιξης για το Σκανδιναβικό τμήμα, με δεδομένο ότι το γραφείο των Χανίων, θεωρείται το στρατηγείο του εν λόγω τμήματος.
 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το… παιχνίδι γύρισε και πλέον η διάσωση του Σκανδιναβικού τμήματος, είναι οριστική  και σε καμία περίπτωση δεν αναμένεται να επηρεαστεί από τους κλυδωνισμούς που θα υπάρξουν από το γενικό “κανόνι” της εταιρίας.
 
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο eparxies.gr την Τρίτη το πρωί, ο  Operations Manager της Thomas Cook στην Κρήτη, Ανδρέας Αυγουστινάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
“Είμαι στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσω ότι ο Thomas Cook Σκανδιναβίας, από σήμερα το πρωί, πετάει κανονικά, σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς. Σε ότι αφορά την Κρήτη, από την ερχόμενη Πέμπτη, οι πτήσεις* μας – αφίξεις και αναχωρήσεις –  θα εκτελούνται κανονικά και από τα δυο αεροδρόμια (Χανίων & Ηρακλείου). Επίσης, οι προγραμματισμένες πληρωμές για τις 4 Οκτωβρίου, όλων των συνεργαζόμενων ξενοδόχων, έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν κανονικά. 
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους της εταιρίας, αλλά κι εγώ προσωπικά σε όλους τους ξενοδόχους – συνεργάτες μας, για τη στάση ευθύνης που τήρησαν σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Thomas Cook” 
*Σημείωση, όλες οι πτήσεις που φέρουν τα διακριτικά (Dk) εκτελούνται με ιδιόκτητα αεροσκάφη της Thomas Cook
 
eparxies.gr