Αχλάτη: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για το Coast to Coast Race

12:02 μ.μ. - Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
12:03 μ.μ. - Τρί, 19/02/2024
Image: Αχλάτη: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για το Coast to Coast Race

Η Μαρίνα Αχλάτη, εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Ιεράπετρας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, στον Ηχώ 99,8

Διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 24 Μαρτίου ο ημιμαραθώνιος Coast to coast race, ο οποίος έχει σκοπό να ενώσει την βόρεια Κρήτη με την νότια, δηλαδή θα ξεκινάει από την Παχειά Άμμο και ο τερματισμός θα βρίσκεται στην Ιεράπετρα. Όπως είπε η κ. Μαρίνα Αχλάτη, εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, στον Ηχώ 99,8, έχει γίνει προσπάθεια για να ενταχθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες σε αυτόν τον αγώνα αφού μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά στον αγώνα των 1000 μέτρων αλλά και άτομα με ειδικές ανάγκες στον αγώνα ΑΜΕΑ «Και εγώ μπορώ». Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν είτε στον αγώνα τρεξίματος 21,1 χιλιομέτρων ή στον αγώνα βαδίσματος 5 χιλιομέτρων. Σε συνδυασμό με τον ημιμαραθώνιο, θα πραγματοποιείται και δειγματολήψία για τον μυελό των οστών.

Την δράση αυτή την συνοδεύει η παρουσίαση του βιβλίου «Μην τα παρατάς» της αθλήτριας Μαρίας Πολύζου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Πολύζου κατέχει για 25 χρόνια πανελλήνιο ρεκόρ στον αθλητικό τομέα.

-

hxonews