Αύριο η συνάντηση των δημάρχων του νομού Λασιθίου για το θέμα της δημόσιας υγείας

10:47 π.μ. - Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024
10:02 π.μ. - Δευ, 12/47/2024
Image: Αύριο η συνάντηση των δημάρχων του νομού Λασιθίου για το θέμα της δημόσιας υγείας

Ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας, Εμμ. Φραγκούλης μίλησε στον Ηχώ 99,8

Ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας, κ. Φραγκούλης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για το υπέρτατο αγαθό, την δημόσια δωρεάν υγεία που πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.

Αύριο, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνάντηση των τεσσάρων δημάρχων του Λασιθίου, προκειμένου να συζητηθεί το επίμαχο θέμα της δημόσιας υγείας, καθώς και τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των συγκεκριμένων δομών με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες του νομού.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίου Νικολάου (Γραφείο Δημάρχου – περιοχή Ξηροκάμπου), θα παρευρίσκονται οι Δήμαρχοι: Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, Ιεράπετρας κ. Μανώλης Φραγκούλης, Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γεώργιος Αθανασάκης, και Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης.

Ο Εμμ. Φραγκούλης επεσημαίνει πως όλοι βρέθηκαν εξαπίνης με την απόφαση του κ. Ανδρεαδάκη να εφαρμόσει το εντέλλεσθε και να «κρατήσει» με αυτόν τον τρόπο τον κ. Αντωνάκη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, βάζοντας του 9 εφημερίες τον μήνα. «Έχω στείλει ήδη επιστολή στον υπουργό τονίζοντας του ότι αμφισβητείται η υπογραφή του για την μετακίνηση του κ. Αντωνάκη από το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.» Ακόμη, ο κ. Ανδρεαδάκης δεν κατανοεί ότι είναι διοικητής όλων των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου και όχι μόνο του Αγίου Νικολάου.

Κλείνοντας, ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως πρέπει να στηρίξουμε τον νομό συλλογικά.