Β. Φραγκιαδάκης: Στόχος την επόμενη πενταετία η δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής στην Ιεράπετρα

9:15 π.μ. - Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023
09:10 π.μ. - Παρ, 13/15/2023
Image: Β. Φραγκιαδάκης: Στόχος την επόμενη πενταετία η δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής στην Ιεράπετρα

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μιλά στον Ηχώ

Ο κ. Βαγγέλης Φραγκιαδάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου που τον φέρνουν σε εκλόγιμη θέση εφόσον ο κ. Γουλιδάκης στον δεύτερο γύρο εκλεγεί Δήμαρχος Ιεράπετρας. Ο κ. Φραγκιαδάκης ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την ψήφο του και τον ίδιο και τον συνδυασμό εκφράζοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής.

Για το προεκλογικό κλίμα στάθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου και τους δυο γιατρούς υποψήφιους του συνδυασμού που εργάζονται σε άλλα νοσοκομεία του νομού οι οποίοι εάν εκλεγούν θα έρθουν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Ο κ. Φραγκιαδάκης σχολίασε ότι, εάν ο κόσμος το βλέπει αυτό αρνητικά αυτό θα φανεί στην κάλπη. Δεν πιστεύω στις δηλώσεις του επίσης υποψήφιου Δημάρχου κ. Εμμ. Φραγκούλη ότι υπάρχει κάτι πίσω από όλο αυτό. Το Νοσοκομείο απαιτεί λύσεις από όπου και ένα προέρχονται. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι πολίτες αξίζουν αξιόλογες υπηρεσίες υγείας, επεσήμανε. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι. Όλοι οι υποψήφιοι, πιστεύω και θέλω να πιστεύω, θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Ο κόσμος θα κρίνει ποιος έχει την ικανότητα και ποια παράταξη μπορεί να δουλέψει για να φέρει άμεσες λύσεις. Δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε. Ο κ. Γουλιδάκης είναι ένας άνθρωπος με γνώση, ευστροφία, είναι γνώστης του μηχανισμού και είναι ικανός για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Στις προτεραιότητες που θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση είναι μια πανεπιστημιακή σχολή, ο πολιτισμός και βέβαια ο αγροτικός τομέας και ο τουρισμός. Η ψήφος μας είναι δημοκρατικό δικαίωμα είναι και υποχρέωση και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες, είπε κλείνοντας.