Βαριές ποινικές διώξεις για τον Κρητικό επιχειρηματία με τα προϊόντα «μαϊμού»

5:53 μ.μ. - Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
05:04 μ.μ. - Τρί, 24/53/2018
Image: Βαριές ποινικές διώξεις για τον Κρητικό επιχειρηματία με τα προϊόντα «μαϊμού»

Τρεις Κρητικοί στον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια για χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»

Προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Πέμπτη 26 Απριλίου πήραν οι τρεις Κρητικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν για χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα, μετά την «έφοδο» των Διωκτικών Αρχών, σε εμπορικές επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.
 
Πρόκειται για γνωστό Κρητικό επιχειρηματία, το γιο του και τον αδελφό του.
 
Οι τρεις τους οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις –και- κακουργηματικού χαρακτήρα.
 
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν εν συνεχεία στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
 
Σημειώνεται ότι η ευρεία επιχείρηση στις εν λόγω εμπορικές επιχειρήσεις βρίσκεται σε εξέλιξη από χτες Δευτέρα. Σε αυτήν συμμετέχουν το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος και ελεγκτές του ΣΔΟΕ.
 
Τέλος, επισημαίνεται ότι στους τρεις συλληφθέντες έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια (κακούργημα), για πλαστογραφία μετά χρήσεως τελεσθείσα κατά συναυτουργία, αλλά και για παράβαση του νόμου περί σημάτων και περί αθέμιτου ανταγωνισμού.
 
(φωτογραφία αρχείου)
neakriti.gr