Βασίλισσα του Νότου: Προχωράμε με πολλή δουλειά και όρεξη

1:43 μ.μ. - Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
01:09 μ.μ. - Δευ, 23/43/2019
Image: Βασίλισσα του Νότου: Προχωράμε με πολλή δουλειά και όρεξη

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Βασίλισσα χτες στο Μισεδάκειο, ενάντια του Γ.Σ Εργοτέλη

 
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Βασίλισσα χτες στο Μισεδάκειο, ενάντια του Γ.Σ Εργοτέλη, ομάδα που διεκδικεί φέτος την άνοδο της στην Α' Εθνική. Οι "πορτοκαλί" παρατάχθηκαν με πάρα πολλές απουσίες, με τις περισσότερες αγωνιζόμενες να έχουν έλλειψη εμπειρίας και ρυθμού, με αποτέλεσμα η ανώτερη ηρακλειώτικη ομάδα να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, με το σκορ του αγώνα εν τέλει να μην κρατηθεί. Στα αξιοσημείωτα είχαμε την όρεξη και τη διάθεση των παικτριών μας, οι οποίες έδωσαν ότι καλύτερο για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Με αυτό το φιλικό έκλεισε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της Βασίλισσας Νότου, με τις κοπέλες να δίνουν προσωπική υπόσχεση για μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.
 
Βασίλισσα Νότου: Λαθουράκη, Καρκέλη, Χατζάκη, Λαμπράκη, Χότζα, Ζερβάκη, Ασπραδάκη Τζ., Σαμπιωτάκη, Παπαδοπετράκη, Παλλιούδη, Χαραλαμπάκη Γ.
 
Έπαιξαν επίσης: Χαραλαμπάκη Κ., Ασπραδάκη Μ., Αλαμάνου, Μπουρλάκη, Παρακεντάκη
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και υγεία στον Γ.Σ Εργοτέλη στην προετοιμασία που κάνει για τη Β' Εθνική και ευελπιστούμε να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να κοσμεί το νησί μας, με την παρουσία του!
 
 
poivn.blogspot.com