B.I.C. of Crete | Νέα Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης επιστημόνων

7:19 π.μ. - Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
07:04 π.μ. - Δευ, 06/19/2020
Image: B.I.C. of Crete | Νέα Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης επιστημόνων

Μένουμε σπίτι και εκπαιδευόμαστε με επιδότηση 600 ευρώ

Στο πλαίσιο της κρίσης του COVID-19 η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προχωρά άμεσα σε μέτρα στήριξης επιστημόνων, προερχόμενους από τους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους:

ΔικηγόρωνΓιατρών (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)Μηχανικών / αρχιτεκτόνωνΟικονομολόγων /ΛογιστώνΕκπαιδευτικών &Ερευνητών.Το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με επιταγή κατάρτισης (voucher). Θα διαρκέσει 100 ώρες και θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτιση. H εξ’ αποστάσεως μάθηση παρέχει στους επιστήμονες που θα καταρτιστούν να μείνουν σπίτι, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα την ώρα που επιθυμούν και με το ρυθμό που επιλέγουν. Το σύνολο του ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού υποστηρίζεται τόσο από σταθερές συσκευές Desktop, όσο και από κινητές.

Οι δικαιούχοι επιστήμονες θα λάβουν επίδομα 600 €, το οποίο θα καταβληθεί σε δύο δόσεις με την ολοκλήρωση κάθε διδακτικής ενότητας. Σκοπός της Γενικής Γραμματείας είναι να στηρίξουν άμεσα με επίδομα κατάρτισης τους πληγέντες από την κρίση επιστήμονες.

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

To “B.I.C. of Crete” δηλαδή, Business Innovation Center of Crete, είναι το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014 με έδρα την Ιεράπετρα. Δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία φορέων του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα του νησιού και την ιδιαίτερη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας. Είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η διάρθρωση και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της οποίας, έχουν δημόσιο και non profit χαρακτήρα.