Βίντεο ντοκουμέντο από τη χθεσινή συμπλοκή στο κέντρο της Ιεράπετρας

11:29 π.μ. - Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Παρ, 19/29/2024

Πρωτοφανές περιστατικό για την φιλήσυχη πόλη μας

Βίντεο από την συμπλοκή του ημεδαπού με τους αλλοδαπούς εξασφάλισε ο Ηχώ 99,8 το οποίο δείχνει τον ημεδαπό να απειλεί με τσεκούρι τους αλλοδαπούς στο κέντρο της πόλης, την ώρα που υπήρχαν πολίτες και διερχόμενα αυτοκίνητα στο σημείο. Στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται ο αστυνομικός που απομακρύνει το τσεκούρι.

Να θυμίσουμε ότι ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Ιεράπετρας μετά από διένεξη μεταξύ ενός ημεδαπού και μιας ομάδας αλλοδαπών για οικονομικές διαφορές, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ημεδαπός φέρεται να είχε πάνω του ένα όπλο ρέπλικα και όπως φαίνεται στο βίντεο, και ένα τσεκούρι τα οποία χρησιμοποίησε για να εκφοβίσει τους αλλοδαπούς με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και την σύλληψή του.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (18.04.2024) το βράδυ στην Ιεράπετρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, του Αστυνομικού Τμήματος  Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποίησαν έλεγχο στον ημεδαπό, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.