Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της

10:53 π.μ. - Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
10:11 π.μ. - Τετ, 30/53/2022
Image: Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της

Μία 80χρονη μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον 61χρονο γιο της, όταν αυτός πήγε να την αγκαλιάσει και δεν είδε το μαχαίρι που κρατούσε

Μια γυναίκα 80 ετών μαχαίρωσε το βράδυ της Δευτέρας (28/11) τον 61χρονο γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά και ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έχει διαγνωστεί με παραπληγία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το gegonotanews.gr, ο 61χρονος πήγε να αγκαλιάσει τη μητέρα του, την ώρα που εκείνη μαγείρευε και κρατούσε μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει κατά λάθος στον θώρακα. Το τραύμα δεν ανησύχησε κανέναν από τους δύο αλλά τα ξημερώματα της επόμενης μέρας ο άνδρας αιμορραγούσε αρκετά και αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου φώναζε "Με μαχαίρωσε η μητέρα μου". Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο άνδρας υποστήριξε στις Αρχές, ότι βρισκόταν στην κουζίνα με τη μητέρα του, η οποία κρατούσε μαχαίρι για να κόψει το ψωμί. Ήθελε να την αγκαλιάσει αλλά δεν είδε το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Όπως ο ίδιος δήλωσε, αρχικά νόμιζε ότι ήταν μία απλή αμυχή αλλά όταν άρχισε να αιμορραγεί, φοβήθηκε.

Η Αστυνομία έκρινε πως δεν υπήρξε δόλος και με εντολή Εισαγγελέα η ηλικιωμένη μητέρα δεν συνελήφθη. Ο 61χρονος έφερε επιπόλαιο τραύμα και οδηγήθηκε στην Χειρουργική Κλινική, από όπου σήμερα Τετάρτη (30/11) αναμένεται να πάρει εξιτήριο

news247.gr