Βραβείo τιμής και ευγνωμοσύνης στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

9:28 π.μ. - Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
09:01 π.μ. - Δευ, 23/28/2017
Image: Βραβείo τιμής και ευγνωμοσύνης στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Νομού Λασιθίου και το περιοδικό ‘‘Αμάλθεια’’ τίμησε το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας με το Βραβείo Τιμής και Ευγνωμοσύνης

Για τη συμβολή του με το έργο του στη ανάδειξη του πολιτισμού, των Γραμμάτων και της Τέχνης στο Νομό Λασιθίου.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας και αντιπρόεδρος της Κοινω.Πολιτι.Α Ιεράπετρας Μάνος Γεωργαλάκης, συνοδευόμενος  από μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου,  Σοφία Τσαντηράκη, Γιώργο Χριστάκη καθώς και την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ, Πόπη Δσακαλάκη.
 
Συγχαίρουμε την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Νομού Λασιθίου και το περιοδικό ‘‘Αμάλθεια’’ για τη δράση τους. Μας έφεραν κοντά με άλλους διακεκριμένους φορείς  και σημαντικές προσωπικότητες που προσφέρουν σπουδαίο έργο στον πολιτισμό του τόπου μας. Μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσή αγάπη και μεράκι το έργο μας στους μαγικούς δρόμους του θεάτρου, αφού σύντομα θα  ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
 
Στην όμορφη, σεμνή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Τιμήθηκαν επίσης, η Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Ανατολικής Κρήτης, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας, η Ιερά Μονή Τοπλού, ο αρχαιολόγος Κωστής Δαβάρας, ο αρχιτέκτονας Maurice Born, ο ιδρυτής του μουσείου ‘’Λυχνοστάτης’’ Γεώργιος Μαρκάκης, ο συγγραφέας Μιχάλης Γεροντής, και ο μαντιναδολόγος Γιάννης Βάρδας.
 
Μάνος Γεωργαλάκης, πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας και αντιπρόεδρος της Κοινω.Πολιτι.Α Ιεράπετρας