Βράβευση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ»

4:08 μ.μ. - Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022
04:09 μ.μ. - Τρί, 20/08/2022
Image: Βράβευση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ»

Πολύτιμη η προσφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Το Σάββατο 17/09/2022 στα πλαίσια της Παγκρήτιας Νοσηλευτικής Διημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, βραβεύτηκε το Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» και ιδιαίτερα τα τμήματα Covid-19 του νοσοκομείου, για την πολύτιμη προσφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Το βραβείο παρέλαβαν για λογαριασμό του νοσοκομείου η προϊστάμενη της παθολογικής κλινικής κ. Παπατζανάκη, η προϊσταμένη του Τμήματος  Επειγόντων Περιστατικών κ. Μπελιβανάκη και η Νοσηλεύτρια Λοιμώξεων του Νοσοκομείου κ. Μαγούλη.

Για την βράβευση του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» ο Αν. Διοικητής κ. Μπαρμπούνης δήλωσε: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δύο και πλέον χρόνια μετά, η δομή μας συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και αποτελεσματικότητα την περίθαλψη ασθενών με Covid-19, την εκτέλεση του εμβολιαστικού προγράμματος και του προγράμματος των κατ’οίκον εμβολιασμών, συγχρόνως και χωρίς να μειωθούν έστω και στο ελάχιστο όλες οι άλλες υπηρεσίες υγείας που προσφέρουμε στους πολίτες.

Προχωρούμε μπροστά με πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας, γιατί τις νίκες τις φέρνουν οι ΟΜΑΔΕΣ.»