Βρέθηκαν θερμοκήπια 1.100 χασισόδενδρων στον Μυλοπόταμο- Συλλήψεις 2 καλλιεργητών (φωτο)

8:05 π.μ. - Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017
08:09 π.μ. - Παρ, 15/05/2017
Image: Βρέθηκαν θερμοκήπια 1.100 χασισόδενδρων στον Μυλοπόταμο- Συλλήψεις 2 καλλιεργητών (φωτο)

Τρεις ακόμα χασισοφυτείες εντόπισε σήμερα η αστυνομική έρευνα στον Μυλοπόταμο

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.097  δενδρύλλια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν 2 ντόπιοι ως καλλιεργητές.
Σε επιχείρηση που οργανώθηκε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή τουΜυλοποτάμνου, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης στην περιοχή εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές αγροτικές  περιοχές τρεις (3) ειδικά διαμορφωμένοι  χώροι, όπου καλλιεργούντο 1.097 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ταδενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 53χρονος με τον 61χρονο είχαν προβεί στην καλλιέργεια της μιας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, με συνολικά ογδόντα δύο (82) δενδρύλλια, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης.