Δ. Καραβυράκης: Ο Γ. Γουλιδάκης έχει την ικανότητα, την εμπειρία και τη γνώση για να πάει τον Δήμο μπροστά

11:59 π.μ. - Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Πέμ, 12/59/2023
Image: Δ. Καραβυράκης: Ο Γ. Γουλιδάκης έχει την ικανότητα, την εμπειρία και τη γνώση για να πάει τον Δήμο μπροστά

Ο κ. Διονύσης Καραβυράκης από τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 με αφορμή τον δεύτερο κύκλο εκλογών

Ο κ. Διονύσης Καραβυράκης, από τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 με αφορμή τον δεύτερο κύκλο εκλογών για την ανάδειξη Δημάρχου στον Δήμο Ιεράπετρας. Καταρχάς θέλησε να συγχαρεί την επιτυχή προσπάθεια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τη συλλογική κινητοποίηση που έγινε για την κατάσβεση της φωτιάς μεταξύ Παχειάς Άμμου – Φανερωμένης. «Αυτό θέλουμε ως συνδυασμός. Δημότες ενεργούς, εκεί που χρειάζεται να βοηθούν και να είναι ενεργοί και ως κοινωνία να συντρέχουμε, μαζί με τις υπηρεσίες βέβαια που κάνουν τη δουλειά τους», σχολίασε.

Για το προεκλογικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την κατάταξη δυο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού σε εκλόγιμη θέση (1ος ο κ. Αντωνάκης Π. και 10ος ο κ. Δ. Καραβυράκης) και τις αντιδράσεις από Άγιο Νικόλαο και Σητεία όπου τώρα εργάζονται οι συγκεκριμένοι γιατροί που εάν εκλεγούν θα έρθουν να ενισχύσουν το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο κ. Καραβυράκης είπε:

Τόσο εγώ όσο και ο κ. Αντωνάκης δεν πτοούμαστε από τέτοιες συμπεριφορές. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Η Σητεία είναι ένα πεδίο το οποίο είναι δυστυχώς προβληματικό και πλέον απαγορευτικό για άσκηση μαιευτικής λόγω έλλειψης γιατρών στην παιδιατρική και το αναισθησιολογικό. Εξάλλου μένουν άλλοι δυο συνάδελφοι στη μαιευτική της Σητείας, όπου άλλωστε συνήθως ήμασταν δυο και καλύπταμε τον μήνα. Επίσης, υπάρχουν γιατροί που εργάζονται στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και ήταν υποψήφιοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου και εάν εκλεγούν θα φύγουν από το Νοσοκομείο. Εδώ γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις; Ο Γ. Γουλιδάκης προσωπικά αλλά και ως συνδυασμός έχουμε την υγεία μπροστά ως προτεραιότητα για την Ιεράπετρα, τη βλέπουμε όμως συνολικά ως νομός Λασιθίου. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που μπορεί αμέσως, την επόμενη μέρα, να ενισχύσει το νοσοκομείο Ιεράπετρας με δυο γιατρούς. Όσο για τον συνδυασμό και τον επικεφαλής Γ. Γουλιδάκη θεωρώ ότι έχει τη διαχειριστική ικανότητα, την εμπειρία και τη γνώση για να πάει τον Δήμο μπροστά, τόνισε.

Στάθηκε στη συνέχεια σε σημεία που ο συνδυασμός τους διαφέρει από τον συνδυασμό του Εμμ. Φραγκούλη, μίλησε για το γηροκομείο και άλλα θέματα του δήμου και κλείνοντας ανέφερε υπάρχουν "ψίθυροι" για πολιτικές αποφάσεις που θα προβλέπουν ότι οι γιατροί, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν δεν θα μπορέσουν να μετακινηθούν από ένα νοσοκομείο σε άλλο εάν ο συνδυασμός τους δεν εκλεγεί ως δημοτική αρχή.