Δεν έκανε διακρίσεις - 27χρονος έκλεβε από λιπάσματα και πλαστικά κιβώτια μέχρι ...φανάρια

4:42 μ.μ. - Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
04:12 μ.μ. - Κυρ, 04/42/2016
Image: Δεν έκανε διακρίσεις - 27χρονος έκλεβε από λιπάσματα και πλαστικά κιβώτια μέχρι ...φανάρια

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσε» ένας 27χρονος ο οποίος δεν έκανε διακρίσεις στα κλοπιμαία, καθώς είχε κλέψει από λιπάσματα και πλαστικά κιβώτια μέχρι και φανάρια σήμανσης.

Δύο υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι εξιχνίασαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.
 
Ειδικότερα,  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, στο σπίτι του 27χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αγροτικά είδη.
 
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος στις 26 προς 27 Ιουλίου του 2015 σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο 59χρονου  αγροτικά είδη και εφόδια και συγκεκριμένα μία γεννήτρια, 20 σακιά λιπάσματα και 400 πλαστικά κιβώτια, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ  μέρος των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι του 27χρονου και δόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν φανάρια τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση τα είχε αφαιρέσει ο 27χρονος από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.
 
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
 
creteplus.gr