Δεύτερη σεζόν και επίσημα για τη Βασίλισσα Νότου

9:00 π.μ. - Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Δευ, 17/00/2018
Image: Δεύτερη σεζόν και επίσημα για τη Βασίλισσα Νότου

Η χρονιά ξεκίνησε υπό την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, υγεία και δύναμη

Στη δεύτερή της σεζόν μπήκε και επίσημα η Βασίλισσα Νότου, καθώς η πρώτη της προπόνηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. Η χρονιά ξεκίνησε υπό την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχήθηκε πολλές επιτυχίες, υγεία και δύναμη. Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας των "πορτοκαλί" Στέφανος Αλέγρας καλωσόρισε τα κορίτσια και έθεσε τους φετινούς στόχους του συλλόγου. Τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε το μέλος του συμβουλίου Γιάννης Δατσέρης, ο οποίος τόνισε πως χρόνο με το χρόνο ο πήχης θα ανεβαίνει, αλλά παράλληλα θα πρέπει να σοβαρεύει και η συνέπεια των παικτριών.
Στο "αγωνιστικό" κομμάτι ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Δανδουλάκης κοιτάει προσεχτικά το μέλλον, καθώς βλέπει μεγαλύτερη συμμετοχή προπονήσεων από τις νεαρές κοπέλες σε σχέση με τις έμπειρες, οι οποίες προσπαθούν να βρουν μια φόρμουλα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να συμμετέχουν και αυτές με μεγαλύτερη συχνότητα. Η Βασίλισσα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιήσει τέσσερις προπονήσεις τη βδομάδα, ενώ προγραμματίζεται μέσα στα σαββατοκύριακα να διεξάγονται φιλικά με τα τμήματα υποδομής του ΟΦΙ. 
Τέλος στα μεταγραφικά, τα πρώτα αποκτήματα που θα φορέσουν την πορτοκαλί φανέλα θα είναι η Πηνελόπη Σαμπιωτάκη, Εβελίνα Μαργετουσάκη και Στέλλα Βασιλάκη.
 
 
poivin.blogspot.gr