Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας bluegr: Μία επιτυχημένη καριέρα στον τουρισμό έχει χρώμα bluegr!

2:48 μ.μ. - Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023
02:11 μ.μ. - Δευ, 20/48/2023
Image: Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας bluegr: Μία επιτυχημένη καριέρα στον τουρισμό έχει χρώμα bluegr!

Η Ημέρα Καριέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Η οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts στο πλαίσιο της στελέχωσης όλων των τμημάτων για τη Σεζόν 2024, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας για επαγγελματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας. 

Η Ημέρα Καριέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στόχο έχει τη γνωριμία με την εταιρεία, τα ξενοδοχεία και τα μέλη της ομάδας, καθώς και τις ευκαιρίες καριέρας και ανάπτυξης που προσφέρονται. 

Ο όμιλος της bluegr έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης νέων ταλέντων για τη σεζόν του 2024 και αναζητά επαγγελματίες για όλα τα τμήματα, μεταξύ άλλων Κουζίνα, Υποδοχή, Service, Kids Club και Wellbeing/Spa για τα 3 ξενοδοχεία της Κρήτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις και για τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και για το ξενοδοχείο Life Gallery. 

Εάν είσαι επαγγελματίας στον κλάδο του Τουρισμού, εάν αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου και έχεις πάθος για αριστεία και ομαδικό πνεύμα, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ για να προγραμματιστεί η συνέντευξη με την ομάδα μας.

Προθεσμία συμπλήρωσης της φόρμας είναι η Τρίτη, 21 Νοεμβρίου. 

Η οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts παρέχει ένα χαρούμενο, ηθικό και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους τους ανθρώπους της ανεξαρτήτως φύλου, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση. Μάλιστα, για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον η εταιρεία έχει λάβει για δύο συνεχόμενες χρονιές την Πιστοποίηση Great Place to Work, η οποία βασίζεται σε διεθνή πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας, και έχει διακριθεί και με τη 2η θέση στη λίστα «Best Workplaces™ for Women Hellas 2023». Παράλληλα, η εταιρεία έχει λάβει το βραβείο Great Place to Work Hellas 2023, για την κατάκτηση της 9ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αποτελώντας τον πρώτο και μοναδικό ξενοδοχειακό όμιλο που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα. 

 There cannot be blue without u!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω τηλεφώνου 215 50057708 ή email στο hr@bluegr.com   

Σχετικά με την bluegr Hotels & Resorts: Η bluegr Hotels & Resorts για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί πρεσβευτή της αριστείας και της βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη – το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels και Marriott Bonvoy, τον προορισμό ολιστικής ευεξίας Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village, Αθήνα – το boutique Life Gallery Athens, και Ρόδο – το Sunprime Miramare Park suites & villas, έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πιστοποίηση Great Place to Work για την υψηλή εργασιακή κουλτούρα της, και 5άστερη πιστοποίηση από το φορέα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM. Με την πεποίθηση πως φιλοξενία και πολιτισμός οφείλουν να είναι έννοιες αλληλένδετες, στηρίζει έμπρακτα και ενεργοποιεί μέσω του Ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη πρωτοβουλίες για τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και έρευνα.