Διαμαρτυρία της Επιτροπής Υγείας Δήμου Ιεράπετρας για τη μη εκπροσώπηση του Νοσοκομείου στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Λασιθίου

12:38 μ.μ. - Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Πέμ, 11/38/2022
Image: Διαμαρτυρία της Επιτροπής Υγείας Δήμου Ιεράπετρας για τη μη εκπροσώπηση του Νοσοκομείου στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Λασιθίου

"Δεν θα δεχθούμε τη συνέχιση τέτοιων πολιτικών που αφήνουν εκτός αποφάσεων μονάδες Υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας"

Μετά την απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ και αφορά τη σύσταση  Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου,  διαπιστώνεται η για 2η φορά μη συμμετοχική εκπροσώπηση της Ιεράπετρας. 

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας διαμαρτύρονται για την απουσία  εκπροσώπησης τη πόλης μας στο Δ.Σ και απευθύνονται προς τα εμπλεκόμενα  πολιτικά και μη πρόσωπα, ότι δεν θα δεχτούν τη συνέχιση τέτοιων πολιτικών που  αφήνουν εκτός αποφάσεων μονάδες Υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας. 

Αιτούμαστε την άμεση και ισότιμη εκπροσώπηση του νοσοκομείου μας στο  Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου.