Διασυλλογικός αγώνας αναρρίχησης στον Άγιο Νικόλαο

10:50 π.μ. - Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023
10:02 π.μ. - Τετ, 01/50/2023
Image: Διασυλλογικός αγώνας αναρρίχησης στον Άγιο Νικόλαο

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Athlesis Gym, Sports and Climbing center στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης (οδός Τάγματος Επιλέκτων Κρητών αριθμός 14 ,τηλ. 2841028585 & 6980467731) την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

  • Διασυλλογικοί Αγώνες

Προ-αγωνιστικές κατηγορίες

Κατηγορίες παν-παίδες Γ & Δ παν-κορασίδες Γ & Δ (Έτος Γεν.2014-2015-2016) top rope

Κατηγορίες παν-παίδες B παν-κορασίδες B (Έτος Γεν.2012-2013) top rope

Κατηγορίες παν-παίδες Α παν-κορασίδες A (Έτος Γεν.2010-2011) επικεφαλής

Αγώνας για αγωνιστικές κατηγορίες

Κατηγορίες παίδες & κορασίδες (έτος Γεν. 2008-2009)

Κατηγορίες έφηβοι & νεανίδες (έτος Γεν. 2006-2007)

Κατηγορίες νέοι άνδρες & νέες γυναίκες (έτος Γεν. 2004-2005)

Κατηγορίες άνδρες & γυναίκες (έτος Γεν.2003 και νωρίτερα)

  • Open κατηγορίες

Ισχύουν οι ηλικιακές κατηγορίες των παραπάνω ηλικιών.

Διαγωνιζόμενοι χωρίς αθλητικό δελτίο και εμπειρία στο σκαρφάλωμα επικεφαλής, δύναται να σκαρφαλώσουν top rope (γεννηθέντες από 2011 και νωρίτερα) στο τέλος της κατηγορίας στην οποία ανήκουν

Οι κατηγορίες έφηβοι, νεανίδες, νέες γυναίκες, νέοι άνδρες, γυναίκες και άνδρες θα αγωνιστούν ως επικεφαλής.

Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα γίνει αγώνας επίδειξης paraclimbing

  • Δεν θα υπάρχει απομόνωση για όλες τις κατηγορίες

2.Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με αθλητικό δελτίο, με θεωρημένη κάρτα υγείας για το τρέχον έτος και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

Στην open κατηγορία δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φέρουν βεβαίωση ιατρού ότι μπορούν να αγωνιστούν χωρίς βλάβη της υγείας τους και πληρούν τις προϋποθέσεις του πρωτοκόλλου προστασίας της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

3. Δηλώσεις συμμετοχής – Σημαντική σημείωση

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής των αθλητών σας, θα αποτελέσει πλεονέκτημα, για την καλύτερη διοργάνωση και παροχή υπηρεσιών, προς τους αθλητές και τους συνοδούς.

Για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων και την χάραξη των διαδρομών παρακαλούμε να δηλώσετε

Συμμετοχή έως την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 21:00 στο email :

eoslasithiou@gmail.com omadadiasosis@gmail.com

4. Λεπτομέρειες Αγώνα

Ώρα προσέλευσης ομάδων και έλεγχος δελτίων ορίζεται η 09:00 – 09:30 π.μ.

Οι υπεύθυνοι θα προσκομίσουν τα δελτία και τις βεβαιώσεις ή ότι προβλέπεται, των αθλητών για έλεγχο και θα τους δοθούν τα νούμερα των αθλητών

Ο Αγώνας θα αρχίσει στις 10:00 π.μ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19: Η χρήση των οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και η διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων γίνεται ως ακολούθως: 1) Λειτουργία οργανωμένων ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων για άθληση ελεύθερη ή οργανωμένη και για αγώνες, από αθλούμενους (όσοι δηλαδή δεν διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας από ομοσπονδία) πολίτες και αθλητές, σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα που καλλιεργούνται από αναγνωρισμένες από τη ΓΓΑ ομοσπονδίες, χωρίς να υφίστανται επιπλέον περιορισμοί στα πλαίσια της πανδημίας πέραν των αναφερόμενων στις παρούσες οδηγίες.

Οι επαγγελματίες αθλητές και οι προπονητές σωματείων που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, υποχρεούνται στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για covid19 μία (1) φορά την εβδομάδα (rapid test ή PCR test) καθώς οι περιπτώσεις τους εμπίπτουν στις διατάξεις που εφαρμόζονται για τον προληπτικό έλεγχο εργαζομένων.

2) Εκτός σταδίου διοργανώσεις: Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων (εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων), χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων και χωρίς να υφίστανται περιορισμοί στα πλαίσια της πανδημίας.

3) Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες και προπονήσεις, ατομικών και ομαδικών, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αθλημάτων, στις εξέδρες σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα 100% της χωρητικότητας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Σύσταση για χρήση μάσκας όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Τα αποδυτήρια θα είναι ανοικτά και θα λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες δημόσιας υγείας. Στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για εξαερισμό και κλιματισμό. Στους χώρους του γυμναστηρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά χεριών με βάση την αλκοόλη .

Η διαδικασία των ελέγχων και η διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό θα γίνεται με βάση τις επικαιροποιημένες από 04/05/2022 οδηγίες της Γ.Γ.Α . Οι ανωτέρω οδηγίες διαχείρισης κρούσματος-στενών επαφών ισχύουν μόνο για αθλητές (με δελτίο αθλητικής ιδιότητας). Για όσους δεν διαθέτουν δελτίο αθλητή ισχύουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό .

Τα περιοριστικά μέτρα θα επανεκτιμώνται και οι οδηγίες ασφαλούς άθλησης θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Οι προϋποθέσεις που ίσχυαν σε προηγούμενες φάσεις της πανδημίας και δεν αναφέρονται στις παρούσες οδηγίες παύουν να εφαρμόζονται.

5. Απονομές

Απονομές θα γίνουν στον εξωτερικό χώρο της εγκατάστασης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Δίπλωμα Συμμετοχής, και στους τρείς πρώτους και μετάλλιο.

6.Δημοσιεύσεις.

Οι συμμετέχοντες αθλητές οι προπονητές οι συνοδοί καθώς και οι παρευρισκόμενοι ρητά δέχονται ότι επιτρέπουν την δημοσίευση φωτογραφιών που σκοπό έχουν την προβολή του αθλήματος και της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πρέπει να παρευρίσκονται

7. Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ /αθλητή ή διαγωνιζόμενο. Το κόστος συμμετοχής σκοπό έχει την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης

8. Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής :

https://goo.gl/maps/sYg7WGwXh1Fc859e9