Διέγραψαν τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη Ν.Δ.

9:04 μ.μ. - Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018
09:10 μ.μ. - Τρί, 02/04/2018
Image: Διέγραψαν τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη Ν.Δ.

«Για χάρη» του Άδωνι Γεωργιάδη

Τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου ύστερα από τα σχόλια που είχε πραγματοποιήσει σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την υπόθεση Novartis αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».
 
Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Αντώναρου κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ ανέφερε: 
 
«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
 
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...
 
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσαι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
 
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.»
 
Είναι προφανές πως η συγκεκριμένη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με τους «καραμανλικούς» να εκφράζουν δυσφορία και να δηλώνουν αιφνιδιασμένοι και απορημένοι από τη διαγραφή ενός βασικότατου στελέχους των κυβερνήσεων Καραμανλή. 
 
Ο κ. Αντώναρος είναι άλλωστε γνωστό πως αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. 
 
Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενδεχομένως να στοχεύει και στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό και στο περιβάλλον του, στέλνοντάς τους μήνυμα «κυριαρχίας» στη γαλάζια παράταξη.  
 
 
Πηγή: newsbomb.gr