Διεκόπη η δίκη για την κλοπή του πετρελαίου σε νοσοκομείο της Κρήτης

7:55 μ.μ. - Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018
07:10 μ.μ. - Δευ, 01/55/2018
Image: Διεκόπη η δίκη για την κλοπή του πετρελαίου σε νοσοκομείο της Κρήτης

Για τις 18 Ιανουαρίου

Διεκόπη σήμερα η δίκη της υπόθεσης της κλοπής της τεράστιας ποσότητας πετρελαίου από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου με την οικονομική ζημία για το νοσηλευτικό ίδρυμα, να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
 
Η υπόθεση ξεκίνησε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων με το δικαστήριο να διεκόπη την υπόθεση και να ορίζει ημερομηνία συνέχισης την 18η Ιανουαρίου.
 
Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 16 άτομα, στα οποία το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 10 ετών στον καθένα με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ τους είχε επιβληθεί και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται υπάλληλοι του νοσοκομείου, που εργάζονταν στο τομέα της θέρμανσης, αλλά και οδηγοί βυτιοφόρων.
 
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κατηγορούνταν ότι παρακρατούσαν για προσωπικό τους όφελος μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, που προορίζονταν για τις ανάγκες του νοσοκομείου, προκειμένου να τις πουλήσουν, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
 
Πηγή: cretapost.gr