Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ με τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια

3:59 μ.μ. - Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024
03:04 μ.μ. - Δευ, 01/59/2024
Image: Διεθνής Εβδομάδα του ΕΛΜΕΠΑ με τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια

Η συνάντηση θα διαρκέσει έως τις 5 Απριλίου 2024

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο των δράσεων διεθνοποίησης του ιδρύματος, διοργανώνει σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ΑΤΗΕΝΑ και τους εταίρους από τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια της Ουγκάντας, της Τανζανίας και της Νιγηρίας, την «1η Διεθνή Εβδομάδα με τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από σήμερα 1 έως 5 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου του ΕΛΜΕΠΑ.

Τη Διεθνή εβδομάδα διοργανώνει το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Τους συνέδρους θα απασχολήσουν θέματα διεθνοποίησης, ασφάλειας των τροφίμων και γεωργίας ακριβείας ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και σεμινάρια πάνω σε θέματα προσέλκυσης ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για τα Αφρικανικά Πανεπιστήμια. Αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 60-70 εκπρόσωποι Πανεπιστημίων.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τη διεθνή εβδομάδα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορούν να αναζητηθούν στον σύνδεσμο: https://iwafricanuni.iro.hmu.gr/