Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι κλείνουν γύρω από το Εφετείο

7:30 π.μ. - Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020
07:10 π.μ. - Τετ, 07/30/2020
Image: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι κλείνουν γύρω από το Εφετείο

Drones, ελικόπτερα και άνω από 2.000 αστυνομικοί στη Αθήνα λόγω της δίκης

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί  ένα ελικόπτερο, drones, κλείσιμο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και των δρόμων γύρω από το Εφετείο, συνθέτουν το παζλ των μέτρων του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ για τη σημερινή ημέρα που το δικαστήριο ανακοινώνει την απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός καθώς αυτό που θέλουν οι επιτελείς είναι αν συγκεντρωθούν περισσότεροι από 15.000 πολίτες να μην δημιουργηθούν επεισόδια, να μην πέσουν δακρυγόνα και να μην σημειωθούν άσχημες καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα εφαρμοστούν στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. 

hxonews

Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εφετείο θα πραγματοποιηθούν, σταδιακά από σήμερα το πρωί, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί. 

hxonews
hxonews

Ειδικότερα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση-στάθμευση οχημάτων, στο παρακάτω οδικό δίκτυο:

  1. Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  2. Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  3. Κάλβου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δέγλερη και Λουκάρεως.
  4. Τριχωνίδος, σε όλο το μήκος της.
  5. Κούζη, σε όλο το μήκος της.
  6. Δ. Τσέλιου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κεδρηνού και Κάλβου.
  7. Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της (σταδιακά από την 07:45΄ ώρα).

in.gr