Δίκοπη Ζωή | Στην Ιεράπετρα δεν ξέρουμε να διεκδικούμε...

12:00 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023
12:11 μ.μ. - Τετ, 22/00/2023
Image: Δίκοπη Ζωή | Στην Ιεράπετρα δεν ξέρουμε να διεκδικούμε...

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 22.11.2023 με τον Νίκο Κυφωνίδη

Ημέρα κινητοποίησης των αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών. Σε αγωνιστική κινητοποίηση όλη η χώρα. Στην Ιεράπετρα τι γίνεται; ΤΙΠΟΤΑ. Αποδεχόμαστε μοιρολατρικά τη μοίρα μας.

Κλείνει η ιδιωτική νεφρολογική μονάδα. Εξυπηρετούσε 40 – 45 άτομα. Αυτοί θα μοιραστούν σε Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο. Δεν ακούστηκε από πουθενά σκέψη ή πρόταση να στελεχωθεί το νοσοκομείο Ιεράπετρας με το κατάλληλο προσωπικό ώστε να εξυπηρετηθούν στον τόπο τους!!!

Τώρα ανακαλύψαμε ότι στη Μεσαρά λειτουργεί Γεωργική Σχολή και λέμε στον υπουργό «δώσε και σε μένα μπάρμπα». Γιατί δεν διαμορφώνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση να διεκδικήσουμε Σχολή Γεωπονίας στον τόπο μας; Δεν ξέρουμε; Δε θέλουμε ή δεν μπορούμε;

Ο Πειραματικός Σταθμός του ΕΘΙΑΓΕ έκλεισε εδώ και αρκετά χρόνια. Σαν καλά παιδιά που είμαστε το αποδεχτήκαμε. Διατυπώθηκε ποτέ καμία πρόταση για να ξαναλειτουργήσει; ΟΧΙ. Εκ των υστέρων ζητάμε τα κτίρια του για κάτι άλλο άσχετο. Είναι σα να τους λέμε καλά κάνατε και το κλείσατε.

Η Δημόσια Υγεία είναι διαλυμένη. Το νοσοκομείο μας έχει τραγικές ελείψεις. Κι εμείς τι κάνουμε; Δεν απαιτούμε. Δε διεκδικούμε. Αυτοπαραμυθιαζόμαστε ότι ο υπουργός θα καταλάβει το λάθος του και με το επίδομα ενοικίου που θα δώσει ο δήμος θα λυθούν τα προβλήματα. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται η σφαγή γυναικών, παιδιών και αμάχων από τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ. Δυστυχώς και με την υποστήριξη της κυβέρνησής μας. Ο Ελληνικός λαός έχει διαχωρίσει τη θέση του και το δείχνει με πολλούς τρόπους. Είναι με τον Παλαιστινιακό λαό μέχρι την απελευθέρωσή του από την κατοχή του Ισραήλ.

-

-