Δίκοπη Ζωή | «Συμμετέχουμε στους αγώνες για τη δημόσια δωρεάν υγεία - Αυτή είναι η μεγαλύτερη ατομική μας ευθύνη»

1:00 μ.μ. - Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021
01:07 μ.μ. - Πέμ, 29/00/2021
Image: Δίκοπη Ζωή | «Συμμετέχουμε στους αγώνες για τη δημόσια δωρεάν υγεία - Αυτή είναι η μεγαλύτερη ατομική μας ευθύνη»

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 29.07.2021 με τον Νίκο Κυφωνίδη

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από τις οργανώσεις ΚΝΕ Λασιθίου στην Ιεράπετρα το διήμερο που έρχεται. Το Σάββατο 31 Ιουλίου στο θεατράκι ΜΙΝΩΣ εκδήλωση τιμής στο Ναπολέοντα Σουκατζίδη για τη ζωή και τη δράση του στην Ιεράπετρα.

Βρισκόμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Οι νοσηλείες, οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι συμπολιτών μας καθημερινά αυξάνονται. Κι εμείς αντί να συζητάμε για ενίσχυση των δομών υγείας, συζητάμε για συγχωνεύσεις νοσοκομείων και για υποβάθμιση των δομών υγείας. Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι. Αυτή είναι η επιλογή της κυβέρνησης.

Ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά όσα μας είπε ο Κος Βρύσαλης Δημήτρης πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, για όσα βιώνει ο χώρος της Δημόσιας Υγείας.

Επαγρύπνηση, κινητοποίηση και αγώνες. Είναι μονόδρομος για εμάς. Ενίσχυση της Δημόσιας και δωρεάν υγείας. Καμία άλλη συζήτηση. Όλα τα άλλα είναι παραπλανητικά και θα τα πληρώσουμε ακριβά σαν κοινωνία.

-