Δήλωση του Σίμου Συμεωνίδη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σητείας

2:42 μ.μ. - Τρίτη, 28 Μαΐου 2019
02:05 μ.μ. - Τρί, 28/42/2019
Image: Δήλωση του Σίμου Συμεωνίδη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σητείας

Τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ

 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ Συμεωνίδης Σίμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών:
 
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί μας. Όσους "έριξαν" το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας, όσους άντεξαν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και άλλα διλλήματα. 
 
Η εκλογική μάχη αυτή δυσκόλεψε την έκφραση εκατοντάδων ανθρώπων λόγω των αρκετών υποψηφίων για τα δεδομένα της Σητείας, όμως η αντοχή που επιδείξαμε και η επανεκλογή εκπροσώπου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας είναι παρακαταθήκη για τους λαϊκούς αγώνες που θα δυναμώσουν βάζοντας στο προσκήνιο τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
 
Για αυτό το λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όσους τελικά δεν άντεξαν την πίεση των πολλών υποψηφιοτήτων, όμως αναγνώρισαν τη μαχητικότητα, το ήθος μας και την αγωνιστικότητα μας. Από εδώ και στο εξής θα συμπορευτούμε μαζί στους αγώνες χωρίς τα βαρίδια του Α' γύρου των δημοτικών εκλογών.
 
Η υπεροχή μας και πάλι θα φανεί μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα τιμήσουμε εκείνους που μας ψήφισαν γιατί είμαστε η μοναδική δύναμη η οποία που θα εξυπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα. 
 
Στο δημοτικό συμβούλιο ανεξάρτητα τις συγκλίσεις που θα γίνουν μετά το δεύτερο γύρο θα συγκρούονται δύο πολιτικές. Η μία που εκφράζει η Λαϊκή Συσπείρωση με θέσεις που αφορούν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, που για την πραγματοποίησή τους απαιτεί σύγκρουση με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, την ΕΕ και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις συμφωνούν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής που διαμορφώνουν ΕΕ-κυβερνήσεις, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα,  αν όχι ήδη από τον β' γύρο.
 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ θα συνεχίσει, ακόμα πιο αποφασιστικά, να είναι η πραγματική αντιπολίτευση στο πλευρό του λαού.»