Δραστήριος ο νεοσύστατος φιλοζωικός της Ιεράπετρας

6:45 μ.μ. - Τρίτη, 26 Μαΐου 2015
06:05 μ.μ. - Τρί, 26/45/2015
Image: Δραστήριος ο νεοσύστατος φιλοζωικός της Ιεράπετρας

Συνέντευξη κας Γουλιδάκη

Η κα Μαίρη Γουλιδάκη μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ για τη χθεσινή συνάντηση (δείτε εδώ) που είχαν σχετικά με την απόφαση του Δήμου για τι παραλίες που μπορούν να πηγαίνουν τα κατοικίδια τους οι πολίτες της Ιεράπετρας (δείτε εδώ).
 
Η κ. Γουλιδάκη είπε ότι είναι εν αναμονή για να ακουστούν προτάσεις από τους πολίτες μιας και χθες δεν υπήρχε ανταπόκριση από τον κόσμο στη συνάντηση. Ακόμα είπε ότι μίλησαν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παπαδοπετράκη και τους είπε ότι η απόφαση για τις παραλίες μπορεί να τροποποιηθεί.
 
Επίσης μας μίλησε για τις δράσεις του Συλλόγου. Αυτό που κάνουν είναι εμβολιασμούς και στειρώσεις στα αδέσποτα και τους παρέχουν τροφη και νερό.
Τα χρήματα που θα πάρουν από το Δήμο για βοήθεια ζητούν να γίνουν αμέσως μικρές συμβάσεις σε κτηνιάτρους για να κάνουν ότι χρειάζεται στα ζώα και όχι να πηγαίνουν στα χέρια τους πρώτα. 
 
Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό μπορεί να το κάνει με τους εξής τρόπους είτε τηλεφωνικώς ( τα τηλέφωνα θα τα βρείτε στη σελίδα του συλλόγου στο facebook), είτε πηγαίνοντας στο ΙΕΚ Ιεράπετρας, τις ώρες λειτουργίας του, όπου θα βρίσκεται ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτικάκης.

Συνέντευξη