Δρομολογούνται τρία νέα σκάφη για κρουαζιέρα στη Χρυσή

12:12 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023
12:03 μ.μ. - Πέμ, 23/12/2023
Image: Δρομολογούνται τρία νέα σκάφη για κρουαζιέρα  στη Χρυσή

Έντονη κριτική Πανταζή στον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίζεται το θέμα Νησί

Αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει τη νέα τουριστική περίοδο η νήσος Χρυσή με την παράταση και για φέτος των περιοριστικών μέτρων επισκεψιμότητας τοποθετήθηκε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Α. Πανταζής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Άσκησε έντονη κριτική στο πως η δημοτική αρχή διαχειρίζεται το θέμα της Χρυσής. Για να προσθέσει στη συνέχεια ότι σύμφωνα με πληροφορίες του υπάρχει ενδιαφέρον από πλοιοκτήτες, ώστε με τρία σκάφη, να δραστηριοποιηθούν για κρουαζιέρες στο νησί παρά το καθεστώς των περιορισμών.

Ο κ. Πανταζής στάθηκε σε ένα ακόμη θέμα που αφορά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δια περιφοράς, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν εξ αρχής εισηγήσεις για τα θέματα ώστε να τα μελετήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Επιπλέον σε ένα θέμα που συμπεριελήφθη τελευταία στιγμή και αφορούσε την τουριστική προβολή της Ιεράπετρας με προτεινόμενο ποσό τις 20.000 ευρώ, ποσό ελάχιστο κατά την άποψή τους. Σημειωτέον αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, εξηγώντας τους λόγους.