Δυο νέα δρομολόγια από Ηράκλειο ανακοίνωσε η Ryanair

9:49 π.μ. - Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Τρί, 11/49/2018
Image: Δυο νέα δρομολόγια από Ηράκλειο ανακοίνωσε η Ryanair

Δύο νέα δρομολόγια ανακοίνωσε η Ryanair, από το Ηράκλειο προς το Μιλάνο Μπέργκαμο και το Μιλάνο Μαλπένσα

Η Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (8 Νοε) ανακοίνωσε δυο νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο προς το Μιλάνο Μπέργκαμο και το Μιλάνο Μαλπένσα, με συχνότητα δυο πτήσεων εβδομαδιαίως σε κάθε δρομολόγιο από τον Ιούνιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019. 
 
Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:
 
Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής       - €25 x 20 κιλά
 
- €8 x 10 κιλά 
 
Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler
 
Ο Νικόλας Λάρδης της Ryanair δήλωσε:
 
“Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη δυο νέων δρομολογιών για την Ελλάδα, από το Ηράκλειο προς το Μιλάνο Μπέργκαμο και το Μιλάνο Μαλπένσα, από τον Ιούνιο του 2019, τα οποίο θα έχουν συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως έκαστο, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019.
 
Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από €14.99 για ταξίδι έως το τέλος Ιανουαρίου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στην www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά.”
 
businessnews.gr