Δωρεά στη καρδιολογική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας :Ξένη με τη Ρεθυμνιώτικη κουλτούρα η στάση του Συλλόγου Ρεθυμνιωτών Ιεράπετρας δηλώνει ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ Γ. Κλαδοβασιλάκης

8:19 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022
08:02 μ.μ. - Παρ, 11/19/2022
Image: Δωρεά στη καρδιολογική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας :Ξένη με τη Ρεθυμνιώτικη κουλτούρα η στάση του Συλλόγου Ρεθυμνιωτών Ιεράπετρας δηλώνει ο απερχόμενος Πρόεδρος του  Δ.Σ  Γ. Κλαδοβασιλάκης

Από πότε οι δωρητές αγαθών και υπηρεσιών εκβιάζουν τους αποδεκτές για τον τρόπο και τον χρόνο χρήσης αυτών;

Mε έκπληξη και προβληματισμό πληροφορήθηκα από τα τελευταία «οργιώδη» δημοσιεύματα  και αναρτήσεις στα Μ.Μ.Ε. για την δωρεά του Συλλόγου  Ρεθεμνιωτών Ιεράπετρας  προς το Γ.Ν.ΚΥ.Ιεραάετρας  και την διαχείριση της από την Διοίκηση .

Κατ αρχήν θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω ότι είμαι ο τελευταίος απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου .

Ουδέποτε πληροφορήθηκα για την προκήρυξη εκλογών και την σύσταση νέου Δ,Σ όπως αυτοαποκαλούνται κάποια άτομα που διεκδικούν την ταυτότητα των δωρητών.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου στο Σωματείο του Συλλόγου πάντα σαν γνώμονα για τις δωρεές και εκχωρήσεις  είχα τόσο τα αλτρουιστικά συναισθήματα ,όσο και την παντελή έλλειψη επιθυμίας για προβολή και δημοσιοποίηση.

Λαμβάναμε  πάντα υπ όψιν μας για τις δωρεές που πραγματοποιούσαμε τις πραγματικές ανάγκες και την σύμφωνη γνώμη των αποδεκτών.

Σήμερα λοιπόν βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να βλέπω το Σύλλογο που ουσιαστικά δημιούργησα και ανέδειξα να στρέφεται εναντίον της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εργαλοιοπούμενος από άτομα και ομάδες με ταπεινά συμφέροντα και άγονες διαθέσεις.

Από πότε οι δωρητές αγαθών και υπηρεσιών εκβιάζουν τους αποδεκτές για τον τρόπο και τον χρόνο χρήσης αυτών???

Από πότε  Σύλλογοι  που έχουν συσταθεί και λειτουργούν δήθεν για να στηρίζουν αποκλειστικά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας αποδεικνύονται σφοδροί πολέμιοι του και στρέφονται εναντίον του???

Τέλος αυτό που θέλω να υπερτονίσω είναι ότι συμπεριφορές και τοποθετήσεις τέτοιου τύπου με θλίβουν βαθειά σαν άνθρωπο καθώς απέχουν μακρόν από την ρεθεμνιώτικη κουλτούρα και ουδόλως εκπροσωπούν η αντικατοπτρίζουν τις άξιες και τα ιδανικά  του τόπου μας!!!

Με εκτίμηση

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Δ.Σ του  Συλλ.Ρεθεμνιωτών Ιεράπετρας

Γεώργιος Κλαδοβασιλάκης