Δωρεάν νομική κάλυψη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου στην οικογένεια του Αντώνη εφόσον το επιθυμεί

12:15 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023
12:09 μ.μ. - Παρ, 08/15/2023
Image: Δωρεάν νομική κάλυψη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λασιθίου στην οικογένεια του Αντώνη εφόσον το επιθυμεί

Η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Τσαγκαράκη μιλά στον Ηχώ 99,8

Τη θλίψη και την αγανάκτησή του για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καργιώτη από τον Άγιο Νικόλαο εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συμπαράσταση και νομική αρωγή στην οικογένεια του άτυχου 36χρονου.

Όπως αναφέρουν, "το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, εκφράζοντας τη θλίψη και την αγανάκτηση των μελών του για τον τραγικό θάνατο του συμπολίτη μας Αντώνη Καργιώτη, αποτέλεσμα ανθρώπινης ενέργειας για την οποία έχει ήδη επιληφθεί η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συμπαράσταση και νομική αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου στις αξιώσεις της οικογένειας, αν το επιθυμούν οι οικείοι του, κατά των υπευθύνων. Όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεικνύουν την ανάγκη να αντιδράσουμε όλοι, συλλογικά και ατομικά, στη συνεχή έκπτωση αξιών και ηθικής, στη συνεχή απαξίωση της ανθρώπινης ζωής".

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σοφία Τσαγκαράκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας καταρχάς τη θλίψη της για το τραγικό αυτό γεγονός. Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εκπροσώπηση της οικογένειας και την πρόθεση του Δ.Σ. Λ. να βοηθήσει νομικά όπου χρειαστεί αρκεί βέβαια και η οικογένεια να το επιθυμεί γιατί ενδεχομένως να επιθυμεί κάτι διαφορετικό. Για τους κατηγορούμενους είπε ότι απολογούνται το Σάββατο και σε κάθε περίπτωση οι κατηγορίες αναμένεται να είναι κακουργηματικές, για συνέργεια, συναυτουργία με τα αδικήματα να άπτονται στο ναυτικό, αστικό, ποινικό δίκαιο, εκτιμώντας οτι θα πάρει χρόνο να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά. ΄΄ Σίγουρα όμως η εικόνα της απώθησης του Αντώνη σοκάρει, ακόμη και το ότι δεν του έριξαν ένα σωσίβιο. Καλό θα είναι να περιμένουμε για να υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα και άποψη. Συνάδελφοι από τον νομό έχουν εκδηλώσει να αναλάβουν την υπόθεση αμισθί αλλά η οικογένεια θα το αποφασίσει αυτό΄΄, κατέληξε.

Ακούστε εδώ την κα Τσαγκαράκη η οποία ερωτηθείς σχετικά σχολιάζει τις περιπτώσεις όπου δικηγόροι «κοράκια», γνωστοί από τηλεοπτικά πάνελ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν την κατάλληλη γνώση, σπεύδουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν πρόκειται για περιπτώσεις που τυγχάνουν μεγάλης προβολής.