Δύο βραβεία για το Νηπιαγωγείο Κεντριού

7:58 π.μ. - Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023
07:07 π.μ. - Παρ, 07/58/2023
Image: Δύο βραβεία για το Νηπιαγωγείο Κεντριού

Το Gold ( Χρυσό) στην κατηγορία καινοτομία στην Εκπαίδευση -Το Silver ( ασημένιο) στην κατηγορία ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων

Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023. Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Το νηπιαγωγείο Κεντριού απέσπασε 2 βραβεία !

Το Gold ( Χρυσό)  στην κατηγορία : Καινοτομία στην Εκπαίδευση με το έργο :«KID'A.I.R. (Artificial Intelligence Recycling)» στο οποίο επιχειρείται ο συγκερασμός της μηχανικής μάθησης με λογισμικά ανοιχτού κώδικα και διατάξεις ρομποτικής.

hxonews

Το Silver ( ασημένιο) στην κατηγορία : Ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων με το έργο : Π@π@κι SOS #SKILLSLABS. Καλλιέργεια οριζόντιων δεξιοτήτων για μικρούς μαθητές, βασισμένο στα εργαστήρια δεξιοτήτων.

hxonews

Στην εκδήλωση απονομής παραβρέθηκε η Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Κεντριού Παπουτσάκη Καλλιόπη,  η οποία παρέλαβε και τα βραβεία !

hxonews

Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Τα βραβεία είναι αφιερωμένα στους μικρούς μαθητές αλλά και στους γονείς τους που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του νηπιαγωγείου !

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews