Δυο σοβαρά τροχαία ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στην Ιεράπετρα

11:04 π.μ. - Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Δευ, 16/04/2019
Image: Δυο σοβαρά τροχαία ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στην Ιεράπετρα

Σε νοσοκομεία μεταφέρθηκαν οι τραυματίες

Μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο δρόμο  από Ιεράπετρα προς Άγιο Νικόλαο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ένα ακόμη τροχαίο έλαβε χώρα την Κυριακή αυτή τη φορά  έξω από το Στόμιο Ιεράπετρας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες  διερχόμενο όχημα,  χτύπησε  οικονομικούς μετανάστες πακιστανικής καταγωγής  που  κινούνταν με ποδήλατο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής , φαίνεται πως δεν κατάφερε να διακρίνει τους ποδηλάτες οι οποίοι δεν είχαν  κάποιο φωτεινό στοιχείο πάνω στο ποδήλατο ώστε να είναι διακριτοί. Από το ατύχημα  τουλάχιστον ένας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  με επιβατικό όχημα καθώς το ασθενοφόρο ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας βρισκόταν καθ΄ οδόν προς Ηράκλειο για άλλο  επείγον περιστατικό. Κλήθηκε ασθενοφόρο από τον Άγιο Νικόλαο , στο μεταξύ όμως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και το ασθενοφόρο τον παρέλαβε στη συνέχεια για να γίνει αξονική στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

 Από την άλλη,  στο τροχαίο του Σαββάτο ο σοβαρά τραυματισμένος  συνοδηγός του αγροτικού οχήματος που ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε πινακίδα βενζινάδικου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.