Ε. Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα αλλά η εξαθλίωση της κοινωνίας επιστρέφει

1:57 μ.μ. - Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
01:03 μ.μ. - Παρ, 05/57/2021
Image: Ε. Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα αλλά η εξαθλίωση της κοινωνίας επιστρέφει

Τα «έξυπνα» μέτρα είναι ανεπαρκείς ηλιθιότητες που σκέφτηκαν κάποιοι αστείοι…επιτελείς

Ο κ. Αντώναρος φιλοξενούμενος της εκπομπής «Όλα στη φόρα» με το Νίκο Δασκαλάκη και μίλησε για τα θέματα της επικαιρότητας με το δικό του καυστικό τρόπο.

«Από την αρχή της πανδημίας η κυβέρνηση γνωρίζει μια συνταγή πάνω από όλα. Να μας κλείσει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Χωρίς κανένα διαφανές σχέδιο που να προσφέρει προσανατολισμό και πρόβλεψη για το που πάμε. Έτσι η κοινωνική και οικονομική καταστροφή που προκαλείται από αυτή τη στρατηγική είναι τεράστια.

Οι πολίτες έχουν εξαντληθεί – είτε πρόκειται για γονείς, για παιδιά και νέους , αυτοαπασχολούμενους, μικροεπιχειρηματίες ή εργαζόμενους.

Σε ένα χρόνο ουδείς θα μιλάει για κρούσματα αλλά μόνο για νεκρούς και εξαθλιωμένους πολίτες που άφησε πίσω η πανδημία και η κακή διαχείριση της κρίσης.

Τα «έξυπνα» μέτρα είναι για γέλια, την ίδια ώρα που ουρλιάζει η κοινωνία.

Η κυβέρνηση του ανέμελου Κυριάκου Μητσοτάκη, που μέχρι χτες ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία ενός μαραθώνιου, αδιαφορεί για μια ακόμα φορά για το μικροεπιχειρηματία, για τους συνταξιούχους, για τους μεροκαματιάρηδες. Μια συρραφή από ψέματα, παραπληροφόρηση, μισές αλήθειες και μπαρούφες. Παραπειστικές πληροφορίες και κατευθυνόμενες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της μεταπολιτευτικής της ιστορίας, η Ελλάδα έχει την ατυχία να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 46 ετών. Με ένα ανεπαρκή, μισοεξαφανισμένο και αυτοθαυμαζόμενο πρωθυπουργό, που κάνει κουμάντο με την ανίκανη παρεούλα του.

Δυστυχώς τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά μας. Αφού τώρα μάθαμε ότι τα λεφτά στέρεψαν. Άρα κανείς δεν έχει να περιμένει ουσιαστική βοήθεια από το βυθιζόμενο πλοίο.»