ΕΑΣ και Άροση ενώνουν δυνάμεις για το συμφέρον του παραγωγού της Ιεράπετρας

11:30 π.μ. - Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024
11:03 π.μ. - Παρ, 15/30/2024
Image: ΕΑΣ και Άροση ενώνουν δυνάμεις για το συμφέρον του παραγωγού της Ιεράπετρας

Η Μαρία Λαζανάκη, γενική διευθύντρια της Άροσης, και ο Νίκος Δασκαλάκης, πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας, μίλησαν στον Ηχώ 99,8 για την συνεργασία τους

Η Ένωση Ιεράπετρας και η Άροση ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους παραγωγούς. Η κ. Μαρία Λαζανάκη, γενική διευθύντρια της Άροσης, και ο κ. Νίκος Δασκαλάκης, πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας, μίλησαν στον Ηχώ 99,8 για την συνεργασία τους.

Η Άροση θα αναλάβει αρμοδιότητες Τεχνικού Συμβούλου αναφορικά με την Ενεργοποίηση ΟΣΔΕ 2024 αλλά και των υπόλοιπων προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως αναφέρει ο κ. Δασκαλάκης, οι απαιτήσεις της νέας ΚΑΠ είναι πολλές και προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο παραγωγός άρτια, πάρθηκε η απόφαση να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεργασία, μιας και απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία γι’ αυτές τις δραστηριότητες. Συνεχίζοντας, ο κ. Δασκαλάκης τονίζει πως ο σκοπός είναι μέσα από την πολυετή εμπειρία δυο μεγάλων σχημάτων να εξυπηρετηθούν οι παραγωγοί όσο γίνεται καλύτερα.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κόσμου θα διαμορφωθεί ο χώρος εξυπηρέτησης αφενός στα γραφεία της Ένωσης και αφετέρου στο γραφείο της Άροσης. Προς το παρόν όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία της Άροσης από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00 μέχρι να ετοιμαστεί ο χώρος της Ένωσης για να υποδεχτεί τους εργαζόμενους της Άροσης.

Σχετικά με την εξυγίανση της Ένωσης, ο κ. Δασκαλάκης επισήμανε πως είναι στο τελευταίο στάδιο των υπογραφών για την πώληση δυο ακινήτων προκειμένου να διατεθούν τα ποσά από τις πωλήσεις για την αποπληρωμή τόσο των εργαζομένων όσο και σημαντικού μέρους των δανείων της Ένωσης.