Έβρος: Νέο βίντεο φασίστα με αιχμάλωτους πρόσφυγες

12:02 μ.μ. - Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023
12:08 μ.μ. - Δευ, 28/02/2023
Image: Έβρος: Νέο βίντεο φασίστα με αιχμάλωτους πρόσφυγες

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζει έναν ακόμα φασίστα να έχει αιχμαλωτίσει πρόσφυγες, μαζί με συνεργούς του. Στο βίντεο που αρχικά ο ίδιος ανέβασε, αναφέρει ότι το περιστατικό καταγράφηκε στην Αισύμη (χωριό 20 χλμ. βόρεια της Αλεξανδρούπολης).

Το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο άνθρωπος που το τραβά, με το όνομα Walandi Abrassis, εμφανίζεται να έχει “συλλάβει”, με τη βοήθεια συνεργών, τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών φαίνεται να έχει τραυματιστεί και να πονά. Το άτομο αυτό περηφανεύεται στην κάμερα για την ενέργειά του, κατηγορώντας τα θύματά του για εμπρησμό και φωνάζοντας στην κάμερα:

“Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Αλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο…”

Στο βίντεο εμφανίζοντα τουλάχιστον 4 άτομα στο έδαφος, με το ένα εξ αυτών να μοιάζει χτυπημένο και καταγράφονται επίσης τουλάχιστον 2 συνεργοί του καθώς και το όχημα που κατά τα φαινόμενα χρησιμοποίησαν.

Εικονίζονται τουλάχιστον 4 άτομα στο έδαφος, με το ένα εξ αυτών να μοιάζει χτυπημένο. Καταγράφονται επίσης τουλάχιστον 2 συνεργοί του καθώς και το όχημα που κατά τα φαινόμενα χρησιμοποίησαν.

Πηγή :ThePressProject