ΕΕΤΑΑ: Τι ώρα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα των voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

9:46 π.μ. - Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
09:07 π.μ. - Τρί, 23/46/2019
Image: ΕΕΤΑΑ: Τι ώρα βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα των voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ. Τι ώρα οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτέλεσματα της αίτησή τους.
 
Aποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News λένε ότι οι οριστικοί πίνακες των ωφελουμένων και τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα είναι διαθέσιμα σήμερα 23 Ιουλίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.
 
Η ΕΕΤΑΑ μετά την υποβολή των ενστάσεων που υποβλήθησαν ηλεκτρονικά στο eetaa.gr θα αναρτήσει τα τελικά αποτελέσματα στο eetaa.gr.
 
Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.
 
Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Επομένως, οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτέλεσματα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) σήμερα 23 Ιουλίου.
 
Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τονπροσωπικόκωδικόπρόσβασης. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού. Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία τουπαιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.
 
 
dikaiologitika.gr